Söder Rörjouren AB

Avloppsrensning Stockholm

Välkommen till oss på Söder Rörjouren! Vi är en rörmokare med rörjour baserade i Stockholmsområdet som kan hjälpa dig med alla möjliga typer av VVS-problem – både för privatpersoner och företag.

En av tjänsterna som vi erbjuder är avloppsrensning med hjälp av Spolbil Stockholm. Vi kan genomföra olika typer av avloppsrensning, bland annat relining, rörspolning, rörinspektion och andra relaterade tjänster. Om du behöver hjälp med avloppsrensning Stockholm kan du kontakta oss så kommer vi ut till dig med spolbil och tar hand om problemet.

Vad är avloppsrensning?

Att avloppen kan behöva rensas är ingenting nytt. Det händer alla någon gång ibland, men omfattningen av arbetet kan variera. Det finns dessutom många olika former av avloppsrensning att genomföra, även detta beror såklart på omfattningen av arbetet och vad rören behöver för att fungera som de ska. Det kan vara allt från enklare spolningar, till relining där vi reparerar rören invändigt för att de ska hålla längre.

För att avgöra vilken typ av avloppsrensning som är nödvändig för ditt hem börjar vi alltid med att genomföra en rörinspektion. På så vis kan vi ta reda på vilket skick rören är i och vad som behöver göras för att de ska fungera som de ska igen. Därefter genomför vi en avloppsrensning Stockholm utefter behoven.

Att rensa avloppen med spolbil kan gå till på olika sätt. Det finns olika typer av arbeten som är lämpliga för olika typer av rör, och olika typer av problem. Om det handlar om ett smärre problem genomför vi en enklare rensning där vi spolar rören. Vid större problem eller på hus med äldre rör kan det vara lämpligt att genomföra relining eller andra arbeten där vi i stället reparerar rören.

Avloppsrensning i Stockholm - vi hjälper dig med stopp i avloppet

Om du har problem med stopp i avloppet i Stockholm, är vi här för att hjälpa dig. Vi kan utföra en avloppsrensning på dina rör för att lösa problemet och återställa normal funktion. Vi har erfarenhet och expertis för att ta itu med alla typer av avloppsproblem och vi använder oss av modern utrustning och tekniker för att få jobbet gjort snabbt och effektivt.

Vårt team av professionella rörmokare kan hjälpa dig med allt från mindre stopp i avloppet till större problem som kräver stambyte eller relining. Vi förstår att avloppsproblem kan vara stressande och att det är viktigt att få problemet löst så snabbt som möjligt. Därför erbjuder vi snabb och pålitlig service i hela Stockholm.

Kontakta oss idag för att boka en avloppsrensning eller för att få mer information om våra tjänster. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina avloppsbehov i Stockholm.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Vissa problem går att lösa på egen hand

  Om du upplever att du ofta får stopp i avloppet finns det ett par saker du kan prova på egen hand innan du ringer efter oss! Det finns ju trots allt en mängd olika lösningar som man själv kan prova på med hjälp av saker som man redan har i hemmet. Det kan såklart inte lösa större problem, men vid enklare stopp kan det vara värt att prova.

  Det första man kan göra på egen hand är att hälla kokande vatten i avloppet. Vattnet kan lösa upp proppar och hjälpa rören på traven. Det händer att hårrester och smuts klumpar ihop sig och fastnar i avloppet, något som inte kräver en spolning, men som behöver åtgärdas för att vattnet ska kunna rinna ned som det ska. Om kokande vatten inte fungerar kan man prova med propplösare, alternativt göra en hemmagjord variant där man håller bakpulver och ättiksprit i avloppet för att sedan skölja ned med kokande vatten.

  Om problemet kvarstår efter att man har provat ovanstående lösningar är det lämpligt att kontakta oss på Söder Rörjouren för att få hjälp med avloppen. Vi kommer med spolbil Stockholm och hjälper dig som privatperson eller företagare att lösa stopp i avloppen eller andra VVS-problem. Ibland kan ett avloppsproblem verka litet och lätt att lösa, men har man otur kan problemet vara större än vad det verkar och då krävs det att man vidtar större åtgärder såsom stambyte eller relining.

  Kontakta oss om du behöver en akut rörmokare eller avloppsrensning Stockholm

  Vi på Söder Rörjouren AB kan göra mycket mer än bara avloppsspolning Stockholm. Vi är experter på allt inom VVS och kan hjälpa dig att installera värmepumpar, spola avlopp, reparera toaletter eller dra rör, bland annat. Vi är dessutom en flexibel rörjour som är öppen dygnet runt där du kan få hjälp med akuta VVS-problem dygnet runt, på årets alla dagar.

  Välkommen till oss på Söder Rörjouren AB!

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.

  Powered by
  Scroll to Top