Söder Rörjouren AB

Rörmokare Åkersberga

Välkommen hit till oss på Söder Rörjouren AB! Vi är din lokala rörmokare Åkersberga och vi finns tillgängliga för alla typer av VVS-ärenden i Stockholmsområdet med omnejd. Vi är proffs på VVS och står till tjänst för att hjälpa dig med såväl akuta, som icke-akuta ärenden. Du är alltid välkommen att kontakta oss både som privatperson och företag om du behöver hjälp med ett VVS-problem eller om du vill boka en konsultation för ett större arbete.

Vilka är vi?

Söder Rörjouren AB är ett team av skickliga och pålitliga rörmokare med lång erfarenhet inom branschen. Vi är yrkesvana rörmokare med en bred kompetens inom VVS som gärna hjälper dig med alla typer av VVS-problem.

Vi är baserade i Stockholm men erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet med omnejd. Du kan kontakta oss om du bor i närliggande städer och behöver VVS-expertis. Vår rörjour har dessutom öppet dygnet runt och vi står redo till befogande för akuta ärenden på årets alla dagar.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom VVS och har alltid skickliga rörmokare till hands som kan ta hand om dina problem åt dig. Vi sköter dessutom om ROT-avdraget, så att du inte behöver göra någonting själv.

Vi har bred kompetens inom VVS och vår expertis ligger inom rör och avlopp, värme, ventilation och sanitet. Du kan kontakta oss med både små och stora arbeten och vi finns tillgängliga för såväl privatpersoner, som företagare och bostadsrättsföreningar.

Vi är rörmokare som genomför arbeten inom VVS som bland annat rörspolning, rörinspektion, installationer och reparationer. Vi kan hjälpa dig med allt från enklare avloppsrensningar, till tidskrävande stambyten och relining. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du alltid kontakta oss, både med planerade arbeten och akuta via vår rörjour Åkersberga.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  En pålitlig rörmokare Åkersberga

  Vi är etablerade rörmokare med bred expertis och många års erfarenhet inom branschen. Vi har yrkesvana och vi är noggranna, och vi arbetar alltid med precision i alla våra arbeten. Vi tar oss an stora och små uppdrag från personer i Stockholmsområdet och vi värderar alla våra kunder lika mycket. Söder Rörjouren AB jobbar hårt för att alltid kunna erbjuda den bästa servicen till ett så bra pris som möjligt för alla våra kunder.

  Vi är en pålitlig rörmokare Åkersberga och vi finns alltid tillhands för dig. Vi erbjuder produkter och tjänster av hög kvalitet och vi arbetar alltid med säkerheten i första hand. Hos oss kan du alltid räkna med ett bra bemötande, en otrolig service och en bred kompetens från skickliga och erfarna rörmokare.

  Kontakta oss så berättar vi mer

  För dig som letar efter en etablerad rörmokare Åkersberga som dessutom erbjuder dygnet-runt jour, året om, har du kommit till rätt ställe. Vi på Söder Rörjouren AB är en skicklig och pålitlig rörmokarfirma som kan hjälpa dig att lösa alla dina VVS-problem. Vår rörjour Åkersberga är öppen under dygnets alla timmar och vi kommer ut till dig och hjälper dig med akuta problem när som helst.

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl, både på arbetstid och dygnet runt via jourtelefonen. Du kan dessutom fylla i kontaktformuläret på vår hemsida om du hellre vill att vi kontaktar dig, gällande konsultationer eller dylikt. Vi återkommer till dig så snart vi kan för att berätta mer om vad vi kan hjälpa just dig med.

  Välkommen till Söder Rörjouren AB – din lokala rörmokare Åkersberga.

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.

  Powered by
  Rulla till toppen