Söder Rörjouren AB

Rörmokare VVS tullinge

Välkommen till rörmokare i Tullinge
Välkommen till rörmokare i TullingeVVS Tullinge

Söder Rörjouren har en lite verkstad i Tullinge områden för att assistera Dig dygnet runt med vatten & avlopp problem. 

Vi är ett VVS företag som arbetar med vatten, värme och sanitet. Vi utför vanliga förekommande VVS-arbeten i villor, radhus och lägenheter. Vi har även öppet rörjour dygnet runt så vi kan vara på plats om du har akuta problem med vatten eller avlopp som berör din fastighet. 

Våra rörmokare finns tillgängliga över hela Stockholms län med eget service bil i varje kommun.

Ring och berätta för oss vad vi kan göra för dig   
08 772 24 08

Med våra kompetens och våra samarbetspartner kan vi erbjuda Dig det mesta inom VVS. Våra rörmokare är välutbildade, kompetenta och finns här för Dig så att Du ska få effektiva lösningar och åtgärder enligt branschreglerna.

Våra arbetsområden sträcker sig från att fixa vatten läckage till installation och reparation av varmvattenberedare, värmepump och utföra nödvändiga VVS-service i Tullinge. Vi jobbar med dessa märken CTC, IVT, NIBE och Thermia.

Med våra erfarenhet och kompetens utför vi alla typer av vanliga VVS servicearbeten. Våra rörmokare finns tillgängliga dygnet runt i Södra Stockholm  
för att assistera dig med dina bekymmer med effektiva lösningar och åtgärder, så tveka inte att kontakta oss  
08 772 24 08 om du har VVS-problem oavsett vilken dag eller tid det är. 

Rörmokare Tullinge

Har du problem med vatten och avlopp så kan vi hjälpa dig med det oavsett dag eller tid. Vi har jourverksamhet dygnet runt för att kunna hjälpa fastighetsägare med vatten relaterade problem när det är akut.

Förutom jourverksamheten så arbetar vi med vanliga förkommande VVS-arbeten  från små till stora jobb 
här i Tullinge. Vi är ett VVS företag med fokus på privata kunder såväl som företagare. Våra rörmokare finns alltid tillgängligt på både dag och kväll för att du ska kunna få hjälpen väldigt snabbt om det är akut.

För att du ska känna dig trygg så är våra rörmokare utbildade här i Sverige och har länge jobbat inom VVS branschen. Söder Rörjouren inriktar sig också att ge dig årligt VVS-Service på värmepumpar och annat VVS bekymmer du har angående vatten i din fastighet. Välkommen och ring  
08 772 24 08  

Rörjour Tullinge

Vid akuta situationer som vatten läckage i fastigheten eller stopp i avloppet som måste man åtgärda det snabbt, våran jour bil är tillgängligt dygnet runt för att assistera dig så fort som möjligt. Ring
08-772 24 08Skicka in din förfrågan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
fort som möjligt.

Powered by
Rulla till toppen