Söder Rörjouren AB

Rörmokare Tumba

Behöver du professionell VVS-service i Tumba? Kontakta oss för att få hjälp dygnet runt från en pålitlig rörmokare. Snabb och effektiv hjälp för personer som vill ha en specialist för att, reparera rör och installera vattenarmatur. Välutbildade rörmokare utför jobbet på ett snabbt och effektivt sätt. En skicklig person kommer att tackla varje utmaning som kommer i deras väg. Vår rörmokare kommer att vara på plats i regel inom 1 timme för att lösa problemet såsom avloppsrör, läckagediagnos, byten av rör, underhåll av vattenarmatur och så vidare. Låt oss veta hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss nu!

Områden vi jobbar med

Våra rörmokare i Tumba kommer att täcka följande aspekter av VVS:

Reparera rör:

Denna aspekt består av toalettstolar, varmvattenberedare, blandare, duschar, reparation av värmesystem och underhåll.

Badrums- och köket:

Behöver du ny blandare i kök och badrum så hjälper vi dig att installera nya, självklart kan du välja vilken du vill ha, vi skräddarsy inköp för dig.

Installation av vitvaror:

För installation av en diskmaskin, tvättmaskin eller andra vitvaror måste du vara mer försiktig innan du anlitar någon. Det kräver ordentlig kunskap och kompetens för att förstå processen. Våra rörmokare har bred erfarenhet av installationer så att du inte behöver göra det själv.

Värmepumpservice:

Vi kommer att kontrollera och underhålla värmepumpens funktionalitet. Vi observerar värmepumpen noggrant och åtgärdar orsaken som skapar problemet.

Entreprenörer:

Stora eller små, våra rörmokare i Tumba kommer att leda flera projekt för företag och privatpersoner över hela stor Stockholm. Om du behöver mer information, kontakta gärna vår personal för att lösa din fråga.

Varför borde du välja just oss?

Det finns inga VVS-problem som vi inte kan hantera. Våra kunder väljer av uppenbara skäl som t.ex

tumba icon

Spetsig kompetens inom VVS

Toppkvalite kundservice

Toppkvalite kundservice

Tillgänglig dygnet runt.

Tillgänglig dygnet runt.

Kostnad effektiv

Kostnad effektiv

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Rörjour Tumba

Akut rörmokare i Tumba. Om du brådskande VVS-problem, kontakta gärna vår 24/7-service. Vårt företag erbjuder de bästa alternativen. Du ringer oss vi kommer och hjälper dig. Med 15 års erfarenhet inom VVS utvecklar vi ett mycket kompetent team som är tillgängliga för att leverera snabba lösningar. Ett åtagande att lösa ett brett utbud av komplexa VVS i Tumba. Maila eller ringa om du vill boka en tid med oss. Vi har lyckats bygga ett team av rörmokare som är bara ett samtal bort.

Du kan alltid kontakta oss oavsett om det är en nödsituation eller om du behöver förebyggande råd angående VVS-systemet. Skicka oss en offert.

Skicka in din förfrågan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
fort som möjligt.

Powered by
Scroll to Top