Söder Rörjouren AB

rörmokare i värmdö

Söder Rörjouren AB

Rörmokare Uppsala

Välkommen till Söder Rörjouren AB! Vi är din lokala rörmokare i Stockholmsområdet. Vi finns tillgängliga för alla typer av VVS-arbeten inom såväl Stockholm, som närliggande län. Om du är i behov av en pålitlig rörmokare Uppsala så har du kommit rätt.

Hos oss kan du få hjälp med allt inom VVS – till ett bra pris och med snabb tillgänglighet. Vi finns där för dig under årets alla dagar och kan hjälpa till med alla akuta och icke-akuta VVS-ärenden som du kan tänkas ha.

Rätt Rörmokare För Dina Behov I Uppsala

Vi på Söder Rörjouren AB är ett team av skickliga rörmokare med bred kompetens inom VVS. Lång erfarenhet inom branschen och erbjuder snabba och pålitliga lösningar till dina VVS-problem. Vi är baserade i Stockholm men genomför även arbeten utanför länet – bland annat i Uppsala!

Hos oss hittar du yrkesvana rörmokare Uppsala vars expertis ligger inom VVS. Vi har bred kompetens inom vatten, avlopp, värme och ventilation och vi kan hjälpa dig med såväl bokade arbeten, som akuta problem. Vår rörjour Uppsala har öppet dygnet runt och vi står redo att lösa dina problem på årets alla dagar.

VVS-Lösningar Som Matchar Budget

Vi är en firma med en rad olika expertområden, vilket innebär att vi kan hjälpa dig som privatperson och dig som företagare med allt möjligt inom VVS. Vi genomför bland annat rörspolning, avloppsrensning, relining, stambyte, installationer och reparationer. Utöver rör och avlopp är vi även experter på värme och ventilation, och du kan anlita oss för installering av golvvärme, värmepumpar eller vattenberedare. Du kan läsa mer om våra olika tjänster på vår hemsida.

Vi jobbar med trygga och säkra metoder och använder oss av produkter av hög kvalitet. Oavsett om vi lagar vattenlås, eller byter ut rör, gör vi det alltid med samma mängd precision och noggrannhet. Vi tror på att göra saker på rätt sätt från början, för att du som kund ska känna dig trygg med att dina problem blir lösta på rätt sätt direkt.

Oavsett om du har små eller stora VVS-problem i ditt hem, din fastighet eller på ditt kontor kan vi hjälpa dig att få bukt på dem. Vi är en rörmokare Uppsala som jobbar hårt för att våra kunder ska få den bästa servicen möjligt – alla dagar, dygnet runt.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Få Professionell Vård Nu: Kontakta Oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med VVS-problem i Stockholmsområdet. Vi finns tillgängliga via telefon, både på arbetstid och via vår rörjour Uppsala som är öppen dygnet runt. Om du hellre vill att vi kontaktar dig kan du fylla i vårt kontaktformulär på hemsidan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan dessutom skicka ett mejl till kontakt@soderrorjouren.se om du vill ställa en fråga eller boka in en konsultation för ett större arbete.

  Vi erbjuder alltid installationer, reparationer och övriga tjänster av hög kvalitet och till ett bra pris. Vi jobbar mot alla typer av bostäder och fastigheter och du är välkommen att kontakta oss oavsett om du bor i hus, radhus, lägenhet eller om du äger en annan typ av fastighet.

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.
  Powered by