Söder Rörjouren AB

rörmokare i värmdö

Söder Rörjouren AB

Avloppsrensning Stockholm / Spolbil Stockholm

Välkommen till oss på Söder Rörjouren! Vi är en rörmokare med rörjour baserade i Stockholmsområdet som kan hjälpa dig med alla möjliga typer av VVS-problem – både för privatpersoner och företag.

En av tjänsterna som vi erbjuder är avloppsrensning med hjälp av spolbil Stockholm. Vi kan genomföra olika typer av avloppsrensning, bland annat relining, rörspolning, rörinspektion och andra relaterade tjänster. Om du behöver hjälp med avloppsrensning Stockholm kan du kontakta oss så kommer vi ut till dig med spolbil och tar hand om problemet.

Vad är avloppsrensning?

Att avloppen kan behöva rensas är ingenting nytt. Det händer alla någon gång ibland, men omfattningen av arbetet kan variera. Det finns dessutom många olika former av avloppsrensning att genomföra, även detta beror såklart på omfattningen av arbetet och vad rören behöver för att fungera som de ska. Det kan vara allt från enklare spolningar, till relining där vi reparerar rören invändigt för att de ska hålla längre.

För att avgöra vilken typ av avloppsrensning som är nödvändig för ditt hem börjar vi alltid med att genomföra en rörinspektion. På så vis kan vi ta reda på vilket skick rören är i och vad som behöver göras för att de ska fungera som de ska igen. Därefter genomför vi en avloppsrensning Stockholm utefter behoven.

Att rensa avloppen med spolbil kan gå till på olika sätt. Det finns olika typer av arbeten som är lämpliga för olika typer av rör, och olika typer av problem. Om det handlar om ett smärre problem genomför vi en enklare rensning där vi spolar rören. Vid större problem eller på hus med äldre rör kan det vara lämpligt att genomföra relining eller andra arbeten där vi i stället reparerar rören.

Hur går det till?

En avloppsrensning kan gå till på olika sätt beroende på vad som behöver göras på rören. Vid enklare stopp i avloppet som du själv inte kan lösa genom till exempel kokande vatten eller propplösare kan det vara lägligt att vi kommer hem till dig och rensar avloppet på djupet. Det kan lätt samlas smuts och skräp i avloppet som du själv inte kan åtgärda, och då behöver ett större arbete genomföras för att rören ska fungera som vanligt igen. Detta är ett enkelt ingrepp som går relativt snabbt att genomföra.

Det finns som sagt även andra typer av problem som kan kräva större åtgärder. Det kan handla om att rören behöver stambyte, eller renoveras invändigt med hjälp av relining. För dessa typer av arbeten krävs en aning mer planering och tid. Vid stambyten behöver du som bor i fastigheten flytta någon annanstans under arbetets gång, då vi kommer att byta ut rören helt och hållet. Vid en relining kan du bo kvar då det enbart är en renovering av rören, ungefär som ett sätt att skjuta upp stambytet på. En relining kan öka rörens livslängd med hela 50 år – ett bra alternativ för rör som är äldre, men kanske inte behöver bytas ut riktigt än. Vi kan hjälpa till med både avloppsrensning Stockholm och relining och stambyten.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Vissa problem går att lösa på egen hand

  Om du upplever att du ofta får stopp i avloppet finns det ett par saker du kan prova på egen hand innan du ringer efter oss! Det finns ju trots allt en mängd olika lösningar som man själv kan prova på med hjälp av saker som man redan har i hemmet. Det kan såklart inte lösa större problem, men vid enklare stopp kan det vara värt att prova.

  Det första man kan göra på egen hand är att hälla kokande vatten i avloppet. Vattnet kan lösa upp proppar och hjälpa rören på traven. Det händer att hårrester och smuts klumpar ihop sig och fastnar i avloppet, något som inte kräver en spolning, men som behöver åtgärdas för att vattnet ska kunna rinna ned som det ska. Om kokande vatten inte fungerar kan man prova med propplösare, alternativt göra en hemmagjord variant där man håller bakpulver och ättiksprit i avloppet för att sedan skölja ned med kokande vatten.

  Om problemet kvarstår efter att man har provat ovanstående lösningar är det lämpligt att kontakta oss på Söder Rörjouren för att få hjälp med avloppen. Vi kommer med spolbil Stockholm och hjälper dig som privatperson eller företagare att lösa stopp i avloppen eller andra VVS-problem. Ibland kan ett avloppsproblem verka litet och lätt att lösa, men har man otur kan problemet vara större än vad det verkar och då krävs det att man vidtar större åtgärder såsom stambyte eller relining.

  Kontakta oss om du behöver en akut rörmokare eller avloppsrensning Stockholm

  Vi på Söder Rörjouren AB kan göra mycket mer än bara avloppsspolning Stockholm. Vi är experter på allt inom VVS och kan hjälpa dig att installera värmepumpar, spola avlopp, reparera toaletter eller dra rör, bland annat. Vi är dessutom en flexibel rörjour som är öppen dygnet runt där du kan få hjälp med akuta VVS-problem dygnet runt, på årets alla dagar.

  Välkommen till oss på Söder Rörjouren AB!

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.
  Powered by