Söder Rörjouren AB

Vvs Södertälje

Välkommen till Söder Rörjouren i Södertälje

Erfarna VVS-montörer för alla dina behov

Är du i behov av en pålitlig och professionell VVS-montör i Södertälje och dess omkringliggande områden? Då har du kommit helt rätt. Hos Bad & Värme i Södertälje är vår högsta prioritet att leverera kvalitetstjänster, och varje uppdrag behandlas med samma omsorg och noggrannhet som om det vore vårt eget hem. När du väljer oss kan du vara säker på att arbetet kommer att utföras korrekt och ge dig enastående resultat.

Våra tjänster inkluderar:

1. VVS-installation: Vi erbjuder expertis inom VVS-installationer för att säkerställa effektiva och pålitliga system i ditt hem eller företag.

2. Värmepumpar & Värmesystem: Letar du efter en energieffektiv lösning för uppvärmning? Våra erfarna montörer kan installera och underhålla värmepumpar och värmesystem.

3. Avloppsrensning: Vi hanterar avloppsrensning med precision och effektivitet för att säkerställa att dina avloppssystem fungerar smidigt.

4. Badrumsrenoveringar och Kakelsättning: Skapa ditt drömbadrum med våra badrumsrenoveringstjänster, inklusive kakelsättning för en stilfull och funktionell yta.

5. Rörmokeri-service: Våra erfarna rörmokare erbjuder en omfattande rörmokeri-service, inklusive installation av värmepumpar, byte av varmvattenberedare och andra VVS-arbeten.

6. Konvertering från elradiatorer till vattenburna värmesystem: Överväger du att uppgradera ditt värmesystem? Vi kan hjälpa dig med konvertering från elradiatorer till effektiva vattenburna värmesystem.

7. Byte av blandare: Behöver du en ny köksblandare? Vi utför säkra och professionella installationer av blandare för ditt kök eller badrum.

8. Installera golvvärme: För en behaglig inomhusmiljö erbjuder vi expertinstallation av golvvärme.

9. Byta varmvattenberedare: Om din varmvattenberedare behöver bytas ut, kan våra montörer hantera det smidigt och effektivt.

10. Installera tvättmaskin & diskmaskin: Vi erbjuder pålitlig installation av tvättmaskiner och diskmaskiner för att göra din vardag enklare.
11. Byta golvbrunn: Behöver du byta golvbrunn? Vi utför snabba och noggranna byten för att säkerställa en optimal avrinning.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Vår filial, Söder Rörjouren, har lång erfarenhet av att betjäna Södertälje och dess omgivningar, inklusive områden som Tallhöjden, Brunnsäng, Rosenlund, Blombacka, Västertälje, Östertälje och Södertälje Östra.

  Varför välja oss?

  Söder Rörjouren är inte bara en VVS-firma; vi är din partner för att skapa en trygg, pålitlig och effektiv VVS-lösning. Vi värderar närheten till våra kunder och strävar efter att ge en personlig och professionell upplevelse vid varje uppdrag. Våra kunniga rörmokare har gedigen erfarenhet och arbetar med visionen att våra kunder ska uppleva oss som bra, seriösa och pålitliga rörmokare.

  för Kontakta oss idag för att diskutera dina VVS-behov och låt oss vara din partner för att skapa en bekväm och effektiv miljö i ditt hem eller företag. Söder Rörjouren – din pålitliga partner för VVS i Södertälje och omkringliggande områden!

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.

  Powered by
  Scroll to Top