Söder Rörjouren AB

Vvs Sollentuna

VVS Sollentuna - Söder Rörjouren

Välkommen till Söder Rörjouren – din pålitliga partner för professionella VVS-tjänster i Sollentuna och dess omgivningar. Med lång erfarenhet inom VVS och rörmokeri strävar vi efter att erbjuda skräddarsydda lösningar för att täcka alla dina behov.

Våra specialiserade tjänster inkluderar:

 • Installation och reparation av pannor: Vi ser till att ditt värmesystem är effektivt och pålitligt, med fokus på noggrann installation och snabb reparation.
 • Varmvattenberedare och radiatorer: Från installation till reparation, vår expertis säkerställer en konstant tillgång till varmt vatten och en jämn värmefördelning.
 • Sanitetsutrustningar och blandare: Oavsett om det gäller badrum eller kök, erbjuder vi professionell installation och reparation av sanitetsutrustningar och blandare.
 • Golvvärme: Skapa en behaglig atmosfär i ditt hem med vår professionella golvvärmeinstallation, anpassad efter dina önskemål.
 • Vatten och avloppsanläggningar: Från rörinstallationer till avloppsreparationer, vårt dedikerade team tar hand om allt för en smidig vattenförsörjning och avledning.

Vid större rörarbeten samarbetar vi med Connect VVS för att säkerställa att varje projekt utförs med högsta precision och professionalism.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Kontakta oss för en kostnadsfri offert:

  Vårt engagerade team av erfarna rörmokare står redo att assistera med ditt nästa bygg- och VVS-projekt. Ring oss eller använd formuläret till höger för att begära en kostnadsfri offert redan idag.

  Oavsett om du är privatperson som vill uppgradera ditt badrum eller företagare/fastighetsägare som behöver professionell rörmokeri-service, är vi här för att uppfylla alla dina VVS-behov i Sollentuna och dess omnejd. Vi har även möjlighet att betjäna området med vår professionella skärgårdsbåt.

  Välkommen att kontakta Söder Rörjouren för pålitlig och kostnadseffektiv VVS-service i Sollentuna och dess närhet.

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.

  Powered by
  Scroll to Top