Söder Rörjouren AB

VVS Stockholm

Välkommen till Söder Rörjouren AB! Vi är ett team av skickliga rörmokare med lång yrkesvana som kan hjälpa dig med VVS Stockholm. Vi finns tillgängliga dygnet runt, årets alla dagar via vår rörjour och kan hantera alla typer av VVS-arbeten – stora som små. Om du behöver hjälp med ett VVS-problem är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi är experter på allt inom VVS och erbjuder alltid service av hög kvalitet, såväl som erfarna rörmokare med lång erfarenhet och bred utbildning.

Vad är VVS?

Vi på Söder Rörjouren AB säger alltid att vi är experter på VVS. Men vad betyder egentligen VVS? Jo, VVS är ett samlingsnamn för värme, ventilation och sanitet. Det innebär kort och gott allt inom vatten, värme, ventilation och sanitet, precis som namnet säger. Det inkluderar allt från rörspolning, till installering av värmepumpar eller golvvärme.

Vi kan alltså hjälpa dig som är privatperson, eller dig som är företagare, med alla möjliga typer av VVS-problem som du kan ha. Vi genomför arbeten inom VVS Stockholm och finns tillgängliga för dig som är bosatt inom Stockholmsområdet. Här nedan kommer vi att gå igenom ett axplock av de tjänster som vi kan hjälpa dig med.

VVS i kök & badrum

Det vanligaste arbetet som förekommer för oss VVS-are är sådant som sker i kök och badrum i huset. Det kan vara många olika saker, allt från att byta ut blandare och vattenlås på handfatet, till att spola rören eller renovera rören.

Det är oftast i kök och badrum som problem med avlopp och rör uppstår. Många gånger blir det stopp i avloppen i kök och badrum på grund av att matrester, smuts eller håravfall har fastnat i rören. Vid enklare problem kan du som fastighetsägare lösa stoppen på egen hand, men många gånger krävs det att vi kommer ut med en spolbil för att genomföra en avloppsspolning eller andra typer av mer avancerade arbeten.

24/7

Få ett gratis prisförslag

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i
formuläret, så kommer en av konsulter kontakta dig.

Skicka in din förfrågan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

  Värme

  En annan sak som inkluderas av VVS är värme och ventilation. Det kan vara många olika saker, men några av de vanligaste arbetena omfattar installation av värmepumpar och golvvärme i fastigheter. Vi på Söder Rörjouren AB är experter på värmepumpar och varmvattenberedare, men vi är även skickliga när det kommer till hanteringen av andra värme- och ventilationsproblem.

  Det är vanligt att både privatpersoner och företag vill installera golvvärme i sina fastigheter på grund av komforten som den medför. Vi har givetvis kompetens inom detta område också och kan erbjuda prisvärda och högkvalitativa värmetjänster till dig som bor i Stockholmsområdet. Om du behöver hjälp med värmerelaterade problem är du välkommen att kontakta oss precis som vanligt, så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och för din fastighet.

  Reparationer

  Titt som tätt händer det att våra kunder behöver hjälp med reparationer i hemmet. Det kan vara allt från toaletter, till vattenlås eller köksblandare. Vi bistår med vår expertis dygnet runt via vår rörjour, men kan även kontaktas för att boka in reparationer vid tillfällen som passar er bättre. Förutom reparationer så genomför vi även installationer. Vi kan installera det mesta inom VVS, allt från tvättmaskiner till värmepumpar och toaletter.

  Vi erbjuder alltid produkter och tjänster av den högsta kvaliteten och vi är proffs på det vi gör. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med att du kommer få den bästa hjälpen som finns på marknaden. Vi kan dessutom hjälpa dig med ROT-avdraget och se till så att allt blir rätt från början.

  Rörinspektioner och spolningar

  Rören i en fastighet lever inte för alltid, någon gång ibland behöver de renoveras eller bytas ut. Vi på Söder Rörjouren AB kan genomföra alla typer av inspektioner, byten och renoveringar som din fastighet behöver. Kontakta oss redan idag om du misstänker att dina rör inte fungerar som de ska, så kommer vi hem till dig och genomför en rörinspektion. Vi erbjuder dessutom konsultationer för allt inom VVS Stockholm och kan ge dig en tydlig offert för alla typer av arbeten, så att du kan känna dig trygg och säker med såväl service som priser.

  Anlita en pålitlig rörmokare för VVS Stockholm

  Vi på Söder Rörjouren AB bryr oss om våra kunder och vi jobbar hårt för att alltid erbjuda så bra service som vi bara kan. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi arbetar alltid med hjälp av trygga och säkra produkter och tjänster för alla våra kunder. Om du behöver hjälp med ett VVS-problem ska du kontakta oss – din lokala VVS Stockholm specialist.

  Du är alltid välkommen att ringa oss, skicka ett mejl eller fylla i vårt kontaktformulär på vår hemsida. Vi återkommer till dig så fort vi kan med mer information. Och kom ihåg att vår rörjour är öppet dygnet runt för akuta VVS-problem, hela året.

  Skicka in din förfrågan
  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så
  fort som möjligt.

  Powered by
  Scroll to Top